Maxi SIZE WANDDECORATIE

De grootste design schilderijen zijn hier verkrijgbaar in maxiformaat (tot 305 cm x 205cm). Kies met of zonder onderplaat of ophangsysteem. Geniet van de levendige kleuren geprint op plexiglas, polycarbonaat, aluminium of diverse andere hout- of materiaalsoorten.

maatwerk

Wij maken maatwerk, geheel afgestemd naar uw wensen.
Nagenoeg ieder model en formaat is mogelijk. 

Beste prijs/kwaliteit

Vooraf ontvangt u bij al onze maatwerk producten een vrijblijvend prijs- en ontwerpvoorstel.

onze creatieven 

Ons ontwerpteam staat voor u klaar. We denken graag met u mee voor de beste, mooiste of voordeligste optie.

Design ideas

Maak gebruik van onze database met 3.000.000 foto's en ontwerpen of lever uw eigen bestanden aan. Over het algemeen sturen wij onze printer aan met digitale hoge resolutie pdf bestanden. Dit zijn gesloten bestanden waar geen correcties meer op kunnen worden uitgevoerd. Desgewenst passen wij uw fotobestand of ontwerp hierop aan.

verbouwingsplannen?

Wij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Dit doen we door te kijken naar de mogelijkheden van uw bedrijf of woning en maken vervolgens samen met u een passend ontwerp naar uw budget. Uw wensen en ideeën zijn altijd het uitgangspunt voor het ontwerp. Geen project is te groot of te klein.

Voorbeelden

Maxiprint op plexiglas 
300 cm x 200 cm

glas, polycarbonaat, aluminium of diverse andere hout- of materiaalsoorten.

v.a. € 350

offerte
Maxiprint op plexiglas 
200 cm x 150 cm

glas, polycarbonaat, aluminium of diverse andere hout- of materiaalsoorten.

v.a. € 245

offerte
Maxiprint op plexiglas 
150 cm x 100 cm

glas, polycarbonaat, aluminium of diverse andere hout- of materiaalsoorten.

v.a. € 135

offerte
Heb jij Inspirerende ideeën?

Printen op glas!

Printen op glas kan zowel op gewoon glas als plexiglas. De techniek is te vergelijken met de papierprinter. Echter, onze printer werkt zonder beperking van formaat. Het printen vindt op de achterkant van het glas plaats, zodat aan de voorkant een glanzend beeld en diepte ontstaat. Vprints is expert op het gebied van printen op glas. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Muurprinten

Een mooi alternatief voor op plaat of glas printen is direct op de muur printen. Muurprinten is een nieuw ontwikkeld technisch proces dat het mogelijk maakt om elke afbeelding in hoge kwaliteit rechtstreeks op de muur te printen. Op iedere ondergrond. Snel, eenvoudig zonder breekwerk. Voordeliger en mooier dan stickers of geplakte prints. Kleurvast met tot 10 jaar garantie. 

Lees meer 

Ophangsystemen

Ophangsystemen op frame
De keuze van het ophangsysteem is afhankelijk van het gebruik en inrichting.

Het meest gebruikte systeem isplexiglas, polycarbonaat, aluminium of diverse andere hout- of materiaalsoorten gemonteerd op een frame. Aan de achterkant van het bedrukte materiaal wordt een rechthoekig frame gemonteerd. Dit frame is voorzien van ophangogen voor het blind bevestigen aan de muur.

RVS afstandhouders of paneelhouders

Typen rvs afstandhouders
Een afstandhouder is bij ons nooit zomaar een middel om platen te bevestigen. Onze rvs afstandhouders zorgen voor een sublieme finishing touch. Subtiel, maar toch opvallend. Het zijn de details die er toe doen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten afstandhouders:

  • RVS afstandhouders voor platen met boorgaten
  • RVS afstandhouders voor platen zonder boorgaten (zijmontage)
  • RVS afstandhouders complete setjes
  • RVS afstandsbus en afdekkapjes
  • RVS afstandhouders haaks op de wand
  • RVS houders vrijstaand systeem (foto)
  • De keuze voor een geschikte afstandhouder is ook afhankelijk van de omgeving waarin het gebruikt wordt. Wordt de afstandhouder binnen of buiten gebruikt? In vochtige of droge ruimtes? Zo hebben wij ook roestvrij stalen afstandhouders in rvs3016. Deze afstandhouders kunnen speciaal gebruikt worden in agressieve omgevingen, zoals in zwembaden, aan zee of in gebieden met sterke luchtvervuiling.
  • Zie https://reclame-specialist.nl/ voor een overzicht van de mogelijkheden
Draadsysteem

Wat is een draadsysteem?
Met een rvs draadsysteem kun je borden en platen monteren aan het plafond, vloer of wand. Tussen of aan het straaldraad. Het staaldraad heeft een dikte van 1,5 of 2,0 millimeter en is hierdoor subtiel aanwezig. Het rvs draadsysteem bestelt u in combinatie met een afstandhouders. Het is sterk materiaal en een veilige manier om platen mee op te hangen. Wij hebben draadsystemen die geschikt zijn voor de montage van:

Enkel kunststofplaten
Enkel glasplaten
Kunststof- en glasplaten
Er zijn rvs draadsystemen in 25 uitvoeringen op voorraad. Elke uitvoering is specifiek bedoeld voor de montage van glas- of acrylplaten tussen of aan het rvs draad. Voor voorbeelden zie: De reclame specialist.